آبان ۲۱, ۱۳۹۲

آشنایی با روش تهیه جوجه ترش تابه ای

این روزها جوجه ترش، به اندازه کباب ترش طرفدار پیداکرده و ما می خواهیم یک نوع متفاوت از جوجه ترش را آموزش دهیم.
مواد اولیه :

  • سینه مرغ دو عدد
  • پیاز یک عدد
  • فلفل دلمه ای یک عدد
  • روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
  • آب لیمو دو قاشق غذاخوری
  • گردو ۲۰۰ گرم
  • گشنیز و نعنا ۱۰۰ گرم
  • سیر دو حبه
  • آب نارنج سه قاشق غذاخوری
  • روغن سرخ کردنی و زعفران به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
گروه مواد غذایی محسن - جوجه کباب ترش
طرز تهیه

  •  مرغ را به قطعات کوچک به اصطلاح قوطی کبریتی برش زده، با پیاز رنده شده،
    فلفل دلمه ای خردشده، روغن زیتون، سیر، زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه و آب
    لیمو مزه دار کرده و شش ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم دار شود.
  •  سپس تکه های جوجه را به سیخ های چوبی کشیده و در تابه چدنی دردار می
    گذاریم تا بپزند، در این مرحله حتما شعله گاز باید در کمترین حد باشد.
  • در ظرفی جداگانه گردوی ساییده شده را به همراه سبزی های خردشده و آب
    نارنج خوب مخلوط کرده و پس از آن که جوجه ها آماده شدند، مواد را روی جوجه
    ها ریخته و می گذاریم تا به همراه جوجه ها به مدت ۱۰ دقیقه بپزند.

نکته برای این که جوجه ها به سیخ چوبی نچسبد، باید سیخ ها را به روغن مایع آغشته کنیم.

الخيارات الثنائية التداول إشارة warriorforum, مصفوفة ثنائية الموالية الخيارات الثنائية إشارات التداول البرمجيات

جعل ثنائي تداول خيار سهل

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *