آذر ۳, ۱۳۹۲

طرز تهیه سس ورستر شایر

طرز تهیه سس ورستر شایر
آماده سازی: ۱۵دقیقه
مدت انتظار: ۱ساعت
مجموعاً: ۱ساعت ۱۵دقیقه
مواد لازم جهت تهیه سس ورستر شایر:
روغن زیتون ۲ قاشق چای خوری
پیاز خرد شده ۱ عدد
فلفل سبز بدون هسته و خرد شده ۱ عدد
سرکه ۲ فنجان
شربت ذرت ۱ و ۱/۲ فنجان
آب ۱ فنجان
لیمو شیرین پوست کنده و درشت خرد شده نصف لیمو
ترب سفید رنده شده ۲ قاشق غذاخوری
فیله ماهی خشک و خرد شده ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده ۲ حبه بزرگ
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۳/۴ قاشق چای خوری
میخک پودر شده ۱/۸ قاشق چای خوری

طرز تهیه: سس ورستر شایر
روغن زیتون را داخل ماهی تابه بزرگی ریخته و روی حرارت ملایم گرم می کنیم. پیاز و فلفل سبز را اضافه کرده حدودا ۳ دقیقه روی حرارت می گذاریم تا پیاز نرم بشود..
سرکه، شربت ذرت، آب، لیمو، ترب سفید، ماهی، سیر، نمک، فلفل سیاه و میخک ا اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به جوش بیاید. سپس حرارت را کم می کنیم و حدود ۴۰ دقیقه روی حرارت کم می گذاریم تا کم کم بجوشد و به ۳ فنجان برسد. در این مدت هم چند دقیقه یکبار هم میزنیم.
سس را در ظرف مورد نظر (نباید آلومینیومی باشد) می ریزیم و روی ظرف را می پوشانیم و اجازه می دهیم سس خنک بشود.
نکته در مورد نگهداری سس ورسترشایر:
از این مقدار مواد اولیه ۳ فنجان سس بدست می آید.
این سس در یخچال در ظرف در بسته به مدت ۱ هفته قابلیت نگهداری دارد.

حساب تداول الخيارات الثنائية تجريبي, الخيارات الثنائية النظام التجاري انذارا

أفضل نظام بالفوركس

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *