آبان ۲۱, ۱۳۹۲

چه کنیم که چای محسن دم بکشد اما نجوشد؟

چه کنيم که چاي محسن دم بکشد اما نجوشد؟

اگر براي حاضر کردن چاي و آب جوش از کتري استفاده مي‌کنيد آب کتري را تا
نصفه پر کنيد و بگذاريد خوب جوش بيايد. با اين مقدار آب، چاي را دم کنيد. سپس کتري را پر کنيد تا در حين دم کشيدن چاي، آب هم جوش بيايد. در اين صورت چاي شما مدت طولاني گرم مي‌ماند ولي نمي‌جوشد.

فقط با آب سرد

هرگز در کتري، سماور و چاي‌ساز آب داغ نريزيد. چون ذرات معلق روي آب باقي
مي‌ماند و در ليوان‌ها آب داغ و زلال نخواهيد داشت. همچنين پس از به جوش
آمدن آب در چاي‌سازها، کمي صبر کنيد تا ذرات معلق ته‌نشين شود.

روش شستن چاي

اگر از چاي غير بسته‌بندي شده و باز استفاده مي‌کنيد وقتي برگ‌هاي چاي را
داخل قوري ريختيد کمي آب‌جوش در قوري ريخته و خالي کنيد تا خاک آن گرفته
شود.

چاي طبيعي اما طعم‌دار

طعم‌دهنده‌هاي سنتي چاي معمولا ليموترش و نبات است. گاه با افزودن يک قاشق
چاي‌خوري دارچين مي‌توانيد چاي دارچين سنتي تهيه کنيد. دارچين خواص تسکين‌
درد و کاهش اضطراب دارد. چند پر نعنا خشک هم طعم طبيعي نعنا به چاي مي‌دهد. افزودن
چند دانه هل يا مقدار بسيار کم زعفران، عطر چاي را عوض مي‌کند ولي در اين
کار زياده روي نکنيد چرا که طعم چاي را برمي‌گرداند. چاي زعفران نيز تسکين
دهنده اضطراب و ‌آرامش‌بخش است. برخي افراد به دليل همين خواص زعفران،
زعفران خالص را دم مي‌کنند و با نبات مي‌خورند.

چاي‌ خوب، چاي سنتي

اگر مي‌خواهيد از چاي دم کشيده و خوش‌طعم لذت ببريد، دستگاه چاي‌ساز و
کتري برقي را فراموش کنيد؛ چون آب جوش اين دستگاه‌ها زود خنک مي‌شود؛ چاي
نيز با حرارت آب، دم نمي‌کشد و طعم اصلي‌اش را بروز نمي‌دهد- حتي اگر از
بهترين چاي استفاده کنيد.

گروه علمی چای محسن

الخيارات الثنائية استراتيجية التقويم الاقتصادي, استراتيجية الخيارات الثنائية الحرة التي تعمل

أفضل نظام بالفوركس

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *